Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Een delicaat cadeau

Om je geliefden te laten weten hoeveel je van ze houdt, geef je ze een persoonlijk cadeau door een lief briefje toe te voegen aan hun favoriete pot confituur of spread. Het is een attent cadeau in een elegante geschenkdoos.

Personaliseer

De cadeauwinkel

Ontdek de vele gastronomische cadeau-ideeën van Bonne Maman voor onder de kerstboom. Heerlijke kerstcrackers, mooie gourmetdozen, verfijnde kruidenthee en nog veel meer verrassingen... Voor een onvergetelijk feestseizoen.

Al onze cadeau-ideeën

Onze exclusieve kerstproducten

Magische Kerst-infusie
€ 9,90
Maak een melding
Kerstcadeauset voor fijnproevers
€ 39,90
Maak een melding
Kerstcracker met vruchtenpasta
€ 8,50
Maak een melding
Kerstcracker met zandkoekjes
€ 8,50
Maak een melding
Kerstcracker met confituur
€ 8,50
Maak een melding
babka-france - Bonne Maman

Om je kerst nog specialer te maken, heeft Bonne Maman haar beste creatieve ideeën samengebracht in een gloednieuw boekje. Ze zijn gemakkelijk te maken en iedereen die je liefhebt zal er blij mee zijn.

Laat meer zien

Mijn brief aan de Kerstman

Kerstmis betekent cadeautjes en de kerstman! Trakteer je kinderen en help ze een mooie brief te schrijven om naar hem te sturen, dankzij deze downloadbare brief. Het is een activiteit die de kinderen zeker zal plezieren en voor een magische kerst zal zorgen!

Ik schrijf mijn brief aan de Kerstman

Mijn elegante kerstmenu

Hou je van koken voor je familie en gasten? Bonne Maman stelt voor om hun eetlust op te wekken en te pronken met je kookkunsten in een elegant kerstmenu. Een geweldig idee om je kersttafel te versieren, download hieronder.

Download

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.