Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Recept: minicakejes met frambozenconfituur van Bonne Maman

Voor 4 minicakejes:

  • Voorbereidingstijd: 20 minuten
  • Rusttijd : 30 minuten
  • Kooktijd: 45 minuten tot 1 uur.

Ingrediënten:

  • - 3 eieren op kamertemperatuur;
  • - 150 g bloem;
  • - 80 g amandelpoeder;
  • - 1 tl bakpoeder;
  • - 175 g bruine suiker;
  • - 10 cl volle room;
  • - 60 g gesmolten boter;
  • - 5 el oranjebloesemwater;
  • - 1 pot frambozenconfituur van Bonne Maman

Voor het glazuur:

  • - 1 el water;
  • - 90 g poedersuiker;

Stappen:

Verwarm de oven voor tot 150°C.

Klop in een kom de eieren met suiker tot ze wit worden. Terwijl je blijft kloppen, haal je de vloeibare room erdoor. Spatel voorzichtig de bloem, het bakpoeder en het amandelpoeder erdoor. Giet er dan de afgekoelde gesmolten boter en het oranjebloesemwater bij.

Giet het mengsel in een beboterde en bebloemde bakvorm in de oven tot 150°C met hete lucht gedurende 45 minuten tot 1 uur. Haal de cake uit de oven, haal hem uit de bakvorm en laat hem op een rooster afkoelen.

Maak het glazuur door het water en de poedersuiker te mengen tot een gladde pasta.

Snijd schijfjes uit de cake met een uitsteekvormpje. Smeer de frambozenconfituur van Bonne Maman op een schijfje en bedek het met een ander schijfje.

Bedek met glazuur en laat 30 minuten opstijven voor het opdienen.

Het product uit het recept

Frambozenconfituur - Bonne Maman
Frambozenconfituur

Onze receptideeën

Confituren

Rode vruchten_benl

18 oktober 2023

Beignets met Bonne Maman 4 vruchtenconfituur

Desserts_benl

Chocolade

Smeerpasta

15 januari 2024

Brownie met Bonne Maman pindapasta

Confituren

Momenten_benl

Rode vruchten_benl

10 November 2023

Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman

Deel
Even geduld...