Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Kerstmis

Kerstcadeauset voor fijnproevers

Het Bonne Maman kerstcadeauset voor fijnproevers bevat vier royale smaken en een accessoire, verzameld in een ambachtelijke, limited edition geschenkdoos. Een charmant geschenk om met je vrienden en familie te delen.

805 g
SKU
3608580138747
€ 39,90
Créer une alerte stock pour 2024
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Dit jaar viert Bonne Maman de magie van de feestdagen met een exclusief assortiment van heerlijke smaken. Gebundeld in een limited edition kerstcadeauset om cadeau te geven of om te delen met je geliefden.

Meer details

Wettelijke benaming
Bonne Maman kerstcadeauset voor fijnproevers

Nettogewicht (in g)
805 g = 400g + 220g + 105g + 80g

Afmetingen
25 x 33 x 13 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Koel bewaren, weg van overmatig licht en vochtigheid.

Aantal artikelen per verpakking
5

Kerstcadeauset voor fijnproevers - Bonne Maman-1
Kerstcadeauset voor fijnproevers - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Bonne Maman kerstcadeauset voor fijnproevers

Bonne Maman selecteerde een heerlijke en hoogwaardige samenstelling van producten, exclusief voor de feestdagen. Een royale geschenkdoos in beperkte oplage, met vier lekkernijen en een accessoire. Een pakje onder de boom voor de fijnproevers in de familie.

De geschenkdoos bevat een Bonne Maman fruitgom dispenserdoosje, waarvan de fruitige smaken de perfecte aanvulling zijn bij een kopje Kerst-infusie, voor een gezellige pauze aan de haard of een gedeeld moment met het hele gezin. De infusie, met zijn delicate anijsachtige, fruitige en subtiel kruidige smaken, smaakt heerlijk na een uitgebreide maaltijd. 

Ook de verrassingscrackers met Bonne Maman-confituur in enkele originele smaken mochten niet ontbreken in het kerstpakket. Daarnaast vind je ook een lepeltje om elke ochtend opnieuw te genieten van al dat lekkers. 

Als laatste item tref je een lekker potje Bonne Maman Karamel met chocolade aan. Een lekkernij die een extra vleugje liefde toevoegt aan alle hapjes en zoete pauzes die de eindejaarsfeesten met zich meebrengen. 

Een heerlijke kerstcadeauset voor fijnproevers om te schenken of om jezelf te verwennen. Vier het einde van het jaar met smaak!

Bekijk meer See less
Even geduld...