Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Adventskalender 2024

Ontdek een assortiment van 23 smakelijke producten (Confituren, Karamels, Smeerpasta’s) en 1 exclusieve kerstverrassing.

H 26,9 x L 36,8 x B 11,7 cm

680g
SKU
3608580155270
€ 34,90
Op voorraad

Deel

Voor de feestdagen nodigt Bonne Maman jong en oud uit voor onvergetelijke avonturen met het hele gezin tijdens de ontdekking van de nieuwe adventskalender... Reis door een besneeuwd dorp en ontdek Bonne Maman's Lekkernijtreintje, boordevol cadeautjes en exclusieve verwennerijen. Haar nieuwe kalender bevat 24 delicatessen, genoeg om je tot kerstochtend te laten wachten. Ontdek elke dag een heerlijk recept om van te genieten op een pannenkoek of een vers sneetje brood.

Meer details

List of products

Wettelijke benaming
2024 Adventskalender

Nettogewicht (in g)
680g (21 x 30 g e + 2 x 25 g e)

Onderhoudstips
Droog bewaren, uit de buurt van warmte (max 25°C) en licht.

Materialen
Metaal, Karton, Hout.

Afmetingen
26,9 x 36,8 x 11,7 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Droog en koel bewaren.

Aantal artikelen per verpakking
24

De 2024 Adventskalender bevat de volgende lekkernijen:

  1. Bereiding van Abrikoos en Oranjebloesem
  2. Ananas- en passievruchtenconfituur
  3. Aardbeien- en wildeaardbeienconfituur
  4. Bereiding van Citroen en Vlierbloesem
  5. Rabarberconfituur Extra met Kruiden
  6. Kersenhoningconfituur
  7. Guaveconfituur
  8. Bereiding van Bosbessen en Ahornsiroop
  9. Frambozen- en rozenconfituur
  10. Bereiding van Mirabellen en Lindebloesem
  11. Bereiding van Appels, Kweeperen en Honing
  12. Marmelade van Sinaasappelen, Yuzu’s en Pompelmoezen
  13. Bereiding met Mango, Framboos en Limoen
  14. Bosvruchtenconfituur Extra
  15. Karamel met melk en koffie
  16. Paarsevijgenconfituur met kaneel
  17. Hazelnootpasta met Cacao
  18. Karamel met melk en vanille uit Madagaskar
  19. Bereiding met Peren en geroosterde Cacaonibs
  20. Viervruchtenconfituur Extra
  21. Abrikozen- en perzikenconfituur
  22. Bereiding met Sinaasappels en Pure Chocolade
Adventskalender 2024 - Bonne Maman-1
Adventskalender 2024 - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

2024 Adventskalender van Bonne Maman

De 2024 Adventskalender van Bonne Maman, een treintje vol lekkernijen. 

Elk jaar, aan het einde van de zomerse periode, wanneer de dagen weer korter worden en de temperaturen zakken, weerklinken de sprookjesachtige echo’s van de eindejaarsfeesten. Met Kerstmis voor de deur kijken alle foodies al uit naar de warme, heerlijke momenten die hen te wachten staan. 

Om je te helpen dit moment van delen te vieren, heeft Bonne Maman een betoverende adventskalender gemaakt, gevuld met lekkernijen in kleine doosjes in een magisch decor. Iedereen zal op zoek gaan naar zijn eigen verrassing en staan te popelen om een zoetigheid te proeven van Bonne Maman. Ontdek 23 exclusieve confituren, smeerpasta’s en karamels, gemaakt met eenvoudige, lekkere ingrediënten die de harten van fans van Bonne Maman’s creaties zullen doen smelten. 

In 2024 presenteert Bonne Maman haar Lekkernijtreintje. 

Dit jaar prikkelt Bonne Maman de verbeelding van iedereen die van lekkers houdt door hen uit te nodigen in het hart van haar betoverende dorp, waar de magische kersttrein rijdt. De prachtige rode locomotief rijdt langs besneeuwde daken, sleeën en sneeuwpoppen en zit boordevol verrassingen en lekkernijen.

Het Lekkernijtreintje zou gemaakt zijn door de elfen van de Kerstman, die het hele jaar hard hebben gewerkt om iedereen 24 kansen te geven om te genieten voordat het Kerstmis is… 

Elk doosje biedt kinderen en ouders de kans om iconische of nog nooit eerder geziene confituren, smeerpasta’s of karamels van Bonne Maman te ontdekken of herontdekken. 

Deze fantastische wereld zal jong en oud in plezier laten wachten tot het langverwachte moment waarop de cadeautjes aan de voet van de kerstboom arriveren. 

De Adventskalender, een geschenk vol liefde. 

Je geliefden een Adventskalender geven is vooral een geschenk van ontelbare lekkernijen. Elke ochtend, na een nacht vol geduld, kan iedereen eindelijk een nieuw doosje openen en een van de 24 verrassingen ontdekken die verborgen zitten achter het magische decor van de 2024 Adventskalender van Bonne Maman. Unieke confituren, smeuïge karamel, rijkelijke smeerpasta’s… Dag na dag ontdekt iedereen een heerlijke recept van Bonne Maman om van te genieten of om te delen in afwachting van de komst van de Kerstman!

Een heerlijke adventskalender om cadeau te geven aan iemand… of aan jezelf!

In deze magische tijd van het jaar, die synoniem staat voor delen en gezelligheid, is er niets mis mee om aan jezelf te denken terwijl je je naasten verwent met een origineel, lekker cadeau! Trakteer jezelf voor de feestdagen op de prachtige 2024 Adventskalender van Bonne Maman met de vele delicatessen die naar Kerstmis smaken. Met zijn confituren, smeerpasta’s en karamels biedt deze steeds gullere editie de gelegenheid om samen met je gezin van gezellige momenten te genieten.

Met dit charmante cadeau kun je elke dag genieten van een moment van zoetigheid, terwijl je wacht op kerstochtend... Maar wacht niet te lang, want de 2024 Adventskalender van Bonne Maman is slechts beperkt verkrijgbaar.

Bekijk meer See less
Even geduld...