Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Exclu Web

Mijn kleine display en zijn 5 potjes

Kleine display met 5 potjes: Mara des bois-aardbeien, Bergeronabrikozen, Pitloze frambozen, Frambozen en rode bessen, Ananas en passievrucht.

150 g (5x30g)
SKU
3608580009917
€ 9,00
Op voorraad

Deel

Bonne Maman verzoent liefhebbers van klassieke smaken en mensen die op zoek zijn naar nieuwe smaakavonturen met haar confituurpotjeshouder met 5 kleine potjes, die bij alle fijnproevers in de smaak zullen vallen!

Mijn kleine display en zijn 5 potjes - Bonne Maman-1
Mijn kleine display en zijn 5 potjes - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn kleine display en zijn 5 potjes

Met haar display met 5 kleine potjes denkt Bonne Maman aan diegenen die hun pleziertjes willen afwisselen en die elke dag wel een nieuwe lekkernij willen. Een assortiment van smaken dat tijdloze vruchten en creatieve recepten samenbrengt: Ananas en passievrucht, Frambozen en rode bessen, Bergeronabrikozen, Pitloze frambozen en Mara des Bois-aardbeien. Een wervelwind van smaken, samengesteld uit de beste vruchten, met zorg geplukt. De individuele potjes van 30 gram worden gepresenteerd in een charmante smeedijzeren houder. Die kunt u op zondagochtend op de brunchtafel zetten, waar zowel jonge als oude fijnproevers hun favoriete smaken kunnen kiezen voor een speciaal moment om met het gezin te delen en te ontdekken ...
Bekijk meer See less
Even geduld...