Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Kerstmis

Magische Kerst-infusie

Voor de feestdagen heeft Bonne Maman een exclusieve infusie gecreëerd die de magie van Kerstmis weerspiegelt. Warme en troostende smaken, ideaal om van te genieten na een gezellige gezinsmaaltijd.

80 g
SKU
3608580056775
€ 9,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Trakteer jezelf op een heerlijk moment van verwennerij en genot met deze nieuwe Magische Kerst-infusie van Bonne Maman. Een delicate combinatie van kruiden en bloemen met warme en troostende smaken, om samen met het gezin van te genieten tijdens een zoet intermezzo.

Meer details

Wettelijke benaming
Magische Kerst Kruidenthee.

Ingrediënten en allergenen
Granaatappel*, Steranijs*, Hibiscus*, Sinaasappel*, Rozenbottel*, Damastroos*, Citroen*, Engelwortel*, Heide*, Kaneel*, Malve*, Kruidnagel*, Kardemom*. *Ingrediënt van biologische landbouw

Nettogewicht (in g)
80 g

Afmetingen
80 x 45 x 220 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Op een droge en koele plek bewaren.

Magische Kerst-infusie - Bonne Maman-1
Magische Kerst-infusie - Bonne Maman-2
Magische Kerst-infusie - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

MAGISCHE KERST-INFUSIE BONNE MAMAN

Om de magie van de eindejaarsfeesten te vieren, een periode van samenzijn en delen, heeft Bonne Maman een nieuw recept gecreëerd. Een Kerst-infusie met gastronomische toetsen die de hele familie zoetheid en warmte zal brengen.

Ontdek een harmonieus mengsel van rozenbottel, steranijs en hibiscus met tien bloemen en planten zoals kaneel, citroen, granaatappel en sinaasappel. Een infusie met delicaat anijsachtige, fruitige en subtiel kruidige smaken, exclusief verkrijgbaar op de Bonne Maman E-shop voor de feestdagen.

De Magische Kerst-infusie van Bonne Maman, gemaakt van handgeplukte planten en bloemen, kan worden gedronken na een gezellige gezinsmaaltijd of als tussendoortje voor een moment van delen, verwennerij en gezelligheid.

Bekijk meer See less
Even geduld...