Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met cacao

Voor de pannenkoeken :

  • - 130g kastanjebloem;
  • - 70g tarwebloem;
  • - 20g suiker;
  • - 4 eieren;
  • - 50g boter;
  • - 50cl melk

Stap 1: Begin met het bereiden van de hazelnootboter. Smelt de boter in een steelpan, onder voortdurend kloppen. Wanneer het begint te schuimen en een mooie amberkleur krijgt, haal je het van het vuur en laat je het afkoelen.

 

Stap 2: Meng de tarwebloem, kastanjebloem, suiker, eieren en melk in een kom. Giet de hazelnootboter door een fijne zeef. Mix het mengsel in een blender of staafmixer. Zet 1 uur in de koelkast.

 

Stap 3: Verhit de koekenpan. Wanneer de pan heet is, doe je een klontje boter in de pan en vervolgens een lepel pannenkoekenbeslag. Bak een paar minuten aan beide kanten.

Je kunt je pannenkoeken garneren met vers seizoensfruit en een lepel Bonne Maman Hazelnootpasta met cacao

 

Opmerking: Omdat kastanjebloem al een lichtzoete smaak heeft, kun je je pannenkoekenbeslag zelfs helemaal ongezoet laten.

Het product uit het recept

Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje - Bonne Maman
Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje

Onze receptideeën

Aardbeien

Confituren

Confitures

13 juli 2023

Huisgemaakte aardbeienconfituur

Confituren

Abrikozen_benl

02 juni 2023

Biscotti met abrikozenconfituur Intense

Confituren

Momenten_benl

Rode vruchten_benl

10 November 2023

Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman

Deel
Even geduld...