Ingrediënten:
- - 1 pot Bonne Maman aardbeienconfituur;
- - 2 pakjes zanddeeg;
- - 1 eierdooier;
- - Poedersuiker
Stappen:
Neem het zanddeeg. Rol ze naast elkaar uit en snijd er 8 rechthoeken uit van ongeveer 10 op 7 cm.
Snijd in de eerste 4 rechthoeken een hartje uit met een uitsteker. Markeer vervolgens de vouwen van de envelop voorzichtig met de achterkant van een mes.
Bestrijk het midden van de andere 4 rechthoeken met Bonne Maman aardbeienconfituur. Leg de eerste 4 met hartvormen er voorzichtig op.
Druk met een vork de randen op elkaar om het deeg te sluiten. Snijd overtollige randen eventueel weg met een mes.
Bestrijk de bovenkant met eierdooier. Bak gedurende 30 minuten op 180°C tot ze goudbruin zijn.
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Voeg indien nodig een beetje Bonne Maman aardbeienconfituur toe aan het midden, bestuif daarna voorzichtig met poedersuiker en geniet!
Onze receptideeën
Confituren
Abrikozen_benl
Biscotti met abrikozenconfituur Intense
Confituren
Abrikozen_benl
Huisgemaakte abrikozenconfituur
Hazelnootpasta
Lichtmis
Desserts_benl
Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met cacao