Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Driekoningentaart met peren, hazelnoten en Bonne Maman hazelnootpasta

Ingrediënten voor 8 personen:

Stappen:

Stap 1: Meng het amandelpoeder, de suiker, het zout, de perencompote en de eieren door elkaar. Snijd vervolgens de peren in reepjes.

Stap 2: Giet het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Leg de verrassing (koffieboon, amandel of porseleinen beeldje) erop en bedek met reepjes peer. Verdeel de Bonne Maman hazelnootpasta over de bovenkant en werk af met de in stukjes gehakte hazelnootjes.

Stap 3: Bevochtig de randen van de taart lichtjes met water en sluit af met het tweede bladerdeeg.

Stap 4: Bestrijk met eigeel, markeer met de punt van een mes en bak 25 minuten op 200°C.

Je driekoningentaart is klaar! Een recept waar de hele familie dol op zal zijn!

Het product uit het recept

Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje - Bonne Maman
Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje

Onze receptideeën

Confituren

Momenten_benl

Rode vruchten_benl

10 November 2023

Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman

Hazelnootpasta

Momenten_benl

Ontbijt_benl

16 september 2022

Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta

Hazelnootpasta

Kerstmis_benl

Gelegendehen

Momenten_benl

14 december 2022

“Zwarte woud” bûche met Bonne Maman hazelnootpasta

Deel
Even geduld...