Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta
Voorbereiding 20 min
Baktijd 15 min
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk

Voor het deeg:

Voor de garnering:

  • 2 grote appels;
  • 10 g boter;
  • 1 eetlepel Bonne Maman-hazelnootpasta
  • 1 handvol geschaafde amandelen;

Pannenkoeken bakken staat voor gezelligheid, onvergetelijke momenten van plezier en samen genieten. Om zowel jonge als oude fijnproevers te blijven verrassen en verbazen, heeft Bonne Maman dit iconische familiegerecht en dessert opnieuw uitgevonden.

Ontdek een creatief en uniek recept voor Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta dat heel gemakkelijk te maken is. Een originele en heerlijke combinatie, die de fruitige smaak van appels en de warme toetsen van kruiden combineert met de troostende smaken van Bonne Maman-hazelnootpasta met cacao.

Wanneer het buiten kouder wordt en de dagen korter, zullen deze dikke en luchtige pannenkoeken alle lekkerbekken zoetheid en warmte brengen na een stevige wandeling.

Ontdek de stappen om dit heerlijke recept voor pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta te maken! Heel gemakkelijk uit te proberen met je kinderen of familie!

Stap 1: Klop in een kom de eieren met de suiker. Voeg de Bonne Maman-hazelnootpasta, bloem, zout en kruiden toe en roer dan geleidelijk de warme melk erdoor. 

Stap 2: Schil de appels en snijd ze in vieren. 

Stap 3: Verwarm de oven voor op 210°C. 

Stap 4: Doe een klein beetje boter in twee kleine gietijzeren pannetjes en zet ze 2-3 minuten in de oven zodat de boter gesmolten is en de pannetjes heet zijn.

Stap 5: Voeg de pannenkoekenmix toe, dan de appelpartjes en bak ongeveer 15 minuten.

Stap 6: Haal uit de oven, bestrooi met amandelschilfers en werk af met een beetje Bonne Maman-hazelnootpasta. Serveer onmiddellijk.

 

Perfect dik en lekker luchtig, je pannenkoeken zijn klaar om gedeeld te worden!

Dit recept voor stevige pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta met cacao zal alle liefhebbers van fruitige smaken, kruidige noten en chocolade verwennen.

Opgediend terwijl het nog warm is, is het de ideale snack. Vergezeld van een bolletje vanille-ijs of een dampende thee, zal dit recept voor dikke appel- en kruidenpannenkoeken met Bonne Maman-hazelnootpasta getuige zijn van heerlijke momenten van gezelligheid.

Zeer gemakkelijk te maken met je kinderen, nodigt het jong en oud uit om als gezin fijne en smakelijke herinneringen te creëren. Voor oudere kinderen zal dit originele recept een heerlijke aanvulling zijn op een maaltijd met vrienden tijdens Lichtmis of een herfstig pannenkoekenfeest.

Het product uit het recept:

Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje - Bonne Maman
Hazelnootpasta met cacao en metalen smeermesje

Onze receptideeën:

Moederdag

Aardbeien

Gelegendehen_benl

Momenten_benl

Desserts

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

04 mei 2022

Aardbeientaart met Bonne Maman®-confituur van aardbeien & verbena

Abrikozen_benl

Momenten_benl

Ontbijt_benl

Desserts

Ontbijt & Lunch_benl

Smaak_benl

23 juni 2022

Gevulde pannenkoeken met Bonne Maman-abrikozenconfituur

Deel
Even geduld...