Ingrediënten voor 8 personen:
- - 2 bladerdeeggebakjes;
- - 160 g volkoren amandelpoeder;
- - 70 g bruine suiker;
- - 1 snuifje zout;
- - 90 g perencompote;
- - 3 eieren;
- - 2 peren;
- - 3 eetlepels Bonne Maman Hazelnootpasta met cacao;
- - 2 handvol hazelnoten (geroosterd);
- - 1 eierdooier
Stappen:
Stap 1: Meng het amandelpoeder, de suiker, het zout, de perencompote en de eieren door elkaar. Snijd vervolgens de peren in reepjes.
Stap 2: Giet het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Leg de verrassing (koffieboon, amandel of porseleinen beeldje) erop en bedek met reepjes peer. Verdeel de Bonne Maman hazelnootpasta over de bovenkant en werk af met de in stukjes gehakte hazelnootjes.
Stap 3: Bevochtig de randen van de taart lichtjes met water en sluit af met het tweede bladerdeeg.
Stap 4: Bestrijk met eigeel, markeer met de punt van een mes en bak 25 minuten op 200°C.
Je driekoningentaart is klaar! Een recept waar de hele familie dol op zal zijn!
Het product uit het recept
Onze receptideeën
Confituren
Momenten_benl
Rode vruchten_benl
Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman
Hazelnootpasta
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta
Hazelnootpasta
Kerstmis_benl
Gelegendehen
Momenten_benl
“Zwarte woud” bûche met Bonne Maman hazelnootpasta