Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
De winter
Van Linda
De winter is het seizoen waar ik het meest van hou! De lucht is helder en fris en je krijgt dat gevoel te kunnen vliegen alsof je boven op een berg staat. Het is een machtig gevoel!

Linda ontmoet Bonne Maman

De winter. Die paar maanden in het jaar waarin we al eens vaker knuffelen, waarin we onder ons donsdeken dikke sokken dragen en urenlang bingewatchen omdat het te koud is om buiten te komen – een goed excuus! 

Maar het is ook een heel gezellige periode, een periode van feesten, van weerzien met familie, iets wat voor mij heel belangrijk en zelfs onmisbaar is. 

Die familiemomenten die we samen kunnen beleven en delen rond een goed gevulde tafel met daarop allerlei met liefde bereide gerechten. Ik zal maar zwijgen over de gevulde kalkoen met paddenstoelen van mijn papa of je zou nog jaloers worden! 

De winter is ook het symbool van het zogenaamde ‘comfort food’, dat heerlijke troosteten. Dat kunnen gepofte kastanjes zijn of de koekjes met kaneel die ik elk jaar maak, dat alles met een warme chocomelk erbij. Zo kan ik mijn winters samenvatten.

Haar selectie
Even geduld...