Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Zakje - Mijn infusie Zachtheid

Mijn infusie Zachtheid, gepresenteerd in een recycleerbaar papieren zakje, is een nieuw welzijnsritueel dat elke dag zal opluisteren met een vleugje zoetheid en verwennerij.

85g
SKU
3608580052203
€ 9,90
Op voorraad

Deel

In een papieren zakje, ideaal voor dagelijks gebruik, nodigt Mijn infusie Zachtheid u uit om te genieten van een moment waarin de tijd even stilstaat dankzij de gastronomische combinatie van appel, kaneel en citroen.

Meer details

Wettelijke benaming
Mélange de plantes et de fruits séchés bio pour infusion

Ingrediënten en allergenen
Appel*, kaneel*, vlierbloesem*, citroen*, stevia*. *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw

Nettogewicht (in g)
85g

Afmetingen
80mm x 45mm x 220mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Niet in de buurt van warmte en vocht bewaren.

Zakje - Mijn infusie Zachtheid - Bonne Maman-1
Zakje - Mijn infusie Zachtheid - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Zakje Mijn Infusie Zachtheid Bonne Maman

De biologische kruidenthee Zachtheid wordt samengesteld met de vakkennis van herboristen. Hij laat u een moment van welzijn beleven, dankzij de rustgevende eigenschappen van appel, kaneel en vlierbloesem, aangevuld met de verfrissende en stimulerende noten van citroen en stevia. Een symfonie van omhullende, fruitige en subtiel kruidige smaken, die uitnodigt om voor uzelf te zorgen, op eender welk moment even een smakelijke pauze in te lassen en de kleine beslommeringen van de dag achter u te laten. Mijn Infusie Zachtheid is beschikbaar als losse thee, gepresenteerd in een recycleerbaar papieren zakje. Ze vormt een nieuw welzijnsritueel dat elke dag zal opluisteren met een vleugje zoetheid en verwennerij ...
Bekijk meer See less
Even geduld...