Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Zakje - Mijn infusie Ontspanning

Een subtiele mix van bloemen en planten die al hun smaken ontvouwen in deze ontspannende infusie die u uitnodigt om de stress achter u te laten.

50g
SKU
3608580052173
€ 9,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Mijn infusie Ontspanning is verkrijgbaar in een papieren zakje, in een ingenieus formaat, ideaal om dagelijks te genieten van een intermezzo van zachtheid, dankzij de rustgevende eigenschappen van citroenmelisse, citroengras en kamille.

 

Meer details

Wettelijke benaming
Mélange de plantes et de fruits séchés bio pour infusion

Ingrediënten en allergenen
Citroenmelisse*, citroengras*, duizendblad*, veenbes*, kamille matricaria*, Roomse kamille*. *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw

Nettogewicht (in g)
50g

Afmetingen
80mm x 45mm x 220mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Niet in de buurt van warmte en vocht bewaren.

Zakje - Mijn infusie Ontspanning - Bonne Maman-1
Zakje - Mijn infusie Ontspanning - Bonne Maman-2
Zakje - Mijn infusie Ontspanning - Bonne Maman-3

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn Infusie Ontspanning Bonne Maman

Mijn infusie Ontspanning van Bonne Maman is samengesteld met de knowhow van kruidenkenners en combineert citroenmelisse, citroengras, duizendblad, kamille en veenbes. Een subtiele mengeling van bloemen en planten die al hun smaken ontplooien in deze biologische kruidenthee en die u uitnodigen om de stress achter u te laten. Bij het vieruurtje met een zacht gebakje erbij, of na het avondeten om de dag zoet af te sluiten, is Mijn infusie Ontspanning de bondgenoot van een pauze die gekenmerkt wordt door heerlijk genieten. De losse thee, gepresenteerd in een recycleerbaar papieren zakje waarin alle smaken en goede eigenschappen van de thee bewaard blijven, zal fijnproevers betoveren met zijn delicate, bloemige en licht citroenachtige noten.
Bekijk meer See less
Even geduld...