Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Zakje - Mijn Infusie Mooie Dromen

Mijn Infusie Moie Dromen is verpakt in een recycleerbare papieren zak en wordt gepresenteerd in een ecologisch en praktisch formaat, ideaal voor dagelijks gebruik en om nacht na nacht te genieten van een rustige en serene slaap.

45 g
SKU
3608580052234
€ 9,50
Op voorraad

Deel

Mijn Infusie Mooie Dromen is dankzij de weldadige werking van verbena, limoen en damastroos een metgezel voor een verkwikkende nachtrust. Het is nu in bulk verkrijgbaar in een recycleerbare papieren zak.

Zakje - Mijn Infusie Mooie Dromen  - Bonne Maman-1
Zakje - Mijn Infusie Mooie Dromen  - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Mijn Infusie Mooie Dromen Bonne Maman

Na het diner belooft de biologische kruidenthee Mooie Dromen van Bonne Maman een moment van verwennerij en ontspanning, alvorens te genieten van een verkwikkende slaap. Het is een harmonieuze mix van bloemige en fruitige noten en combineert de kalmerende deugden van verbena, damastroos en lindebloesem met zoete sinaasappel, lavendel, korenbloem en vlierbes. Een subtiele combinatie van biologische planten, bloemen en vruchten, gekweekt en geplukt volgens de traditie van de herboristen, onthuld in een kleurrijke melange met prachtige hele Damast rozen. Mon Infusion Beaux Rêves is verpakt in een recycleerbare papieren zak en wordt gepresenteerd in een ecologisch en praktisch formaat, ideaal voor dagelijks gebruik en om nacht na nacht te genieten van een rustige en serene slaap.
Even geduld...