Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Zakje - Mijn infusie Mooie dromen

Mijn infusie Mooie dromen is verpakt in een recycleerbaar papieren zakje en wordt gepresenteerd in een ecologisch en praktisch formaat, ideaal voor dagelijks gebruik en om nacht na nacht te genieten van een rustige en serene slaap.

45g
SKU
3608580052234
€ 9,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Mijn infusie Mooie dromen is dankzij de weldadige werking van verbena, linde en damascusroos een metgezel voor een verkwikkende nachtrust. De infusie is nu als losse thee verkrijgbaar in een recycleerbaar papieren zakje.

Meer details

Wettelijke benaming
Mélange de plantes et de fruits séchés bio pour infusion

Ingrediënten en allergenen
Verbena*, Damascusroos*, sinaasappel*, linde*, lavandin*, vlierbloesem*, korenbloem*. *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw

Nettogewicht (in g)
45g

Afmetingen
80mm x 45mm x 220mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Niet in de buurt van warmte en vocht bewaren.

Zakje - Mijn infusie Mooie dromen  - Bonne Maman-1
Zakje - Mijn infusie Mooie dromen  - Bonne Maman-2

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn Infusie Mooie Dromen Bonne Maman

Na het avondeten belooft de biologische kruidenthee Mooie dromen van Bonne Maman een moment van verwennerij en ontspanning, alvorens te genieten van een verkwikkende slaap. Het is een harmonieuze mix van bloemige en fruitige noten en combineert de kalmerende deugden van verbena, Damascusroos en lindebloesem met zoete sinaasappel, lavendel, korenbloem en vlierbloesem. Een subtiele combinatie van biologische planten, bloemen en vruchten, gekweekt en geplukt volgens de traditie van de herboristen, die een kleurrijke melange vormt met prachtige hele Damascusrozen. De smaken van Mijn infusie Mooie dromen blijven bewaard in het recycleerbare papieren zakje, een ecologisch en praktisch formaat ideaal voor dagelijks gebruik en om nacht na nacht te genieten van een rustige en serene slaap.
Bekijk meer See less
Even geduld...