Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Verrassingspapillote confituur

Verrassingspapillote met 4 kleine potjes met exclusieve gastronomische recepten: ananas en passievrucht, citroenen en yuzu, aardbeien met verbena en karamel met vanille.

120g (4 X 30g e)
SKU
3608580135722
€ 8,50
Op voorraad

Deel

Om alle confituurliefhebbers te verrassen, heeft Bonne Maman deze nieuwe verrassingspapillote gecreëerd. Gevuld met vier heerlijke exclusieve recepten, is het ideaal als cadeau voor elke gelegenheid.

Meer details

Wettelijke benaming
Verrassingspapillote met confituur: marmelade van citroen en yuzu, aardbei en verbena confituur, karamel met vanille, ananas en passievruchtenconfituur

Nettogewicht (in g)
120g (4 X 30g e)

Afmetingen
61 x 288 x 66 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE

Aantal artikelen per verpakking
4

Verrassingspapillote confituur - Bonne Maman-1
Verrassingspapillote confituur - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

VERRASSINGSPAPILLOTE MET CONFITUUR BONNE MAMAN

Ben je dol op confituur? Ontdek dan de nieuwe verrassingspapillote met confituur van Bonne Maman. Ze bevat vier originele, gastronomische recepten: marmelade citroen en yuzu, karamel met vanille, ananas en passievrucht, en aardbeien en verbena. Deze kleine potjes zijn perfect als ontbijt of als snack voor het hele gezin, op een sneetje brood of brioche, op een pannenkoek of in een kom yoghurt met vers fruit.

Een heerlijk cadeau voor een pannenkoekenmiddag, een brunch met vrienden of om jouw geliefden te verwennen, het zal alle fijnproevers zeker plezieren.

 
Bekijk meer See less
Even geduld...