Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

De kleine confituurlepel

De bondgenoot van veeleisende fijnproevers.

Lengte: 11,5 cm

SKU
3608580045564
€ 3,50
Op voorraad

Deel

Voor al diegenen die aan de ontbijttafel van verschillende soorten confituur willen proeven en samen nieuwe smaken willen ontdekken, heeft Bonne Maman een lepel ontworpen die perfect past in haar kleine potjes van 30 g.

Meer details

Onderhoudstips
Vaatwasmachinebestendig

Materialen
Roestvrij staal

Afmetingen
11,5 cm lang

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

De kleine confituurlepel - Bonne Maman-1

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine Confituurlepel - Bonne Maman

Helemaal in lijn met haar streven om alle gastronomische momenten aangenamer te maken, heeft Bonne Maman een confituurlepel gecreëerd die verfijnd en onmisbaar is. Hij is gemaakt van roestvrij staal, in een formaat dat speciaal ontworpen is om in kleine confituurpotjes van 30 g te passen. In de slanke steel staat in kalligrafische letters de naam van Bonne Maman gegraveerd. Een tijdloos gebruiksvoorwerp dat in de smaak zal vallen bij al wie graag Bonne Maman-recepten proeft en deelt en geen grammetje van zijn lievelingsconfituur wil achterlaten in de pot. Het zal een speciale plaats krijgen op de ontbijttafel met het gezin of bij de brunch met vrienden.
Bekijk meer See less
Even geduld...