Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Bonne Maman porseleinen tas

Deze witte porseleinen tas met een verfijnd ontwerp zal je bijstaan tijdens je ontspanningsmomenten met een lekkere warme drank.

SKU
3608580098799
€ 9,90
Op voorraad

Deel

Bonne Maman maakt van elk ontbijt of ontspanningsmoment een unieke beleving, met deze elegante witgelakte porseleinen tas. Met zijn gegraveerde inscriptie "Bonne Maman" is het ideaal om cadeau te doen of om aan jezelf te schenken.

Meer details

Materialen
Porselein

Afmetingen
87 x 119 x 90 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bonne Maman porseleinen tas-1
Bonne Maman porseleinen tas-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

BONNE MAMAN tas porselein

Om wakker te worden of voor bij die ontspanningsmomenten waar de tijd even stilstaat, heeft Bonne Maman met liefde een elegante tas gecreëerd met zachte, strakke lijnen. 

Met zijn praktische vorm en grote inhoud van 35 cl kan je volop genieten van je favoriete warme drank. En voor nog meer heerlijkheid … dip je toast erin!

Praktisch en verfijnd zal deze porseleinen mok die bijzondere momenten nog specialer maken: een goede koffie als je wakker wordt, een hete thee met een spannend boek, een warme chocolademelk met een paar pannenkoeken, of zelfs een infusie om te ontspannen voordat je naar bed gaat.

Een prachtige tas om cadeau te doen of voor jezelf, om van elk moment een ritueel van genot te maken.

Bekijk meer See less
Even geduld...