Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Doos van 13 madeleines met melkchocolade

Om het gastronomische recept van haar madeleine met melkchocolade kracht bij te zettenheeft Bonne Maman een blikken koekjestrommel ontworpen die hergebruikt en verzameld kan worden

Om de zachtheid en de smaak van de madeleines te garanderen, is de voor dit product aangegeven houdbaarheidsperiode kort (minimale houdbaarheidsdatum: 40 dagen).  

 

 

 

390 g (13x30g)
SKU
3178530421927
€ 15,00

(38,46€/kg)

Op voorraad

Deel

Als vieruurtje en voor alle lekkere tussendoortjes die de dag opfleuren, zullen de overheerlijke madeleines met melkchocolade van Bonne Maman zeker in de smaak vallen!

Doos van 13 madeleines met melkchocolade - Bonne Maman-1
Doos van 13 madeleines met melkchocolade - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Doos van 13 Madeleines met Melkchocolade

In dit recept voor madeleines met een laagje chocolade combineert Bonne Maman de malsheid van haar authentieke madeleine met pure boter met een heerlijk laagje melkchocolade. Een iconisch gebakje, bereid met verse eieren, waarvan de onweerstaanbare smaak onmiddellijk alle heerlijkheden van de kindertijd oproept. De madeleines met melkchocolade van Bonne Maman zijn verpakt in een mooi blikken doosje om te verzamelen en te presenteren tijdens het vieruurtje. Dankzij hun textuur die smelt in de mond en hun omhullende smaken zullen ze alle liefhebbers van zoetigheid bekoren. Een unieke zachtheid om meteen van te genieten. De houdbaarheidsduur van de madeleines met melkchocolade van Bonne Maman is bewust kort gehouden om klein en groot zachtheid en een onvergelijkbare smaak te garanderen.
Bekijk meer See less
Even geduld...