Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Sakje - Mijn Infusie Na het Dessert

Het proeven van Mijn Infusie Na het Dessert Bonne Maman is een ritueel dat plezier en welzijn combineert om een serene spijsvertering mogelijk te maken, maaltijd na maaltijd.

95 g
SKU
3608580052296
€ 9,50
Op voorraad

Deel

Mijn Infusie Na het Dessert is een lichte afsluiter van de maaltijd dankzij de deugden van steranijs, zwarte bes en citroenmelisse en wordt geleverd in een recycleerbaar papieren zakje.

Sakje - Mijn Infusie Na het Dessert - Bonne Maman-1
Sakje - Mijn Infusie Na het Dessert - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Sakje - Mijn Infusie Na het Dessert Bonne Maman

De steranijs, een specerij met vele deugden, wordt gewaardeerd om zijn delicaat verfrissende anijssmaak en wordt geëerd in deze biologische After Dessert thee. Mon Infusion Après Dessert Bonne Maman wordt gemaakt volgens de traditie van de kruidendokters en is gecombineerd met citroenmelisse, heemstwortel en roze bessen, die bekend staan om hun lichte digestie. Een verfrissende en smakelijke combinatie, gepresenteerd in bulk in een recyclebare papieren zak om de organoleptische kwaliteiten en voordelen van de bloemen, planten en vruchten waaruit het bestaat te behouden. Het proeven van Mon Infusion Après Dessert Bonne Maman is een ritueel dat plezier en welzijn combineert om een serene spijsvertering mogelijk te maken, maaltijd na maaltijd.
Even geduld...