Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Theefilter

De filter past perfect in de theetas van Bonne Maman maar ook in heel wat standaardtassen. Een tip: u kunt het bamboe deksel ook gebruiken om de filter op te laten uitlekken.

64 g
SKU
3608580056690
€ 15,00
Op voorraad

Deel

Dankzij het theezeefje van Bonne Maman met zijn mooie bamboe deksel kunnen thee en infusies van planten en bloemen hun heerlijke aroma vrijgeven en komen hun positieve eigenschappen nog beter tot hun recht. Het is de ideale metgezel voor weldoende pauzes die houvast geven tijdens de dag.

Meer details

Onderhoudstips
Niet geschikt voor de vaatwasser en de microgolfoven.

Materialen
Filter van roestvrij staal, deksel van bamboe.

Afmetingen
96 x 75 x 98 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Theefilter - Bonne Maman-1
Theefilter - Bonne Maman-2

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Filter voor thee of infusies Bonne Maman

Prettige dag, Zachtheid, Na het dessert, Mooie dromen of Ontspanning: de theefilter is ideaal om te genieten van de theemelanges van Bonne Maman voor een echt moment van plezier en welzijn. Hij is ontworpen in roestvrij staal en is groot genoeg voor de blaadjes, vruchten en bloemen waar uw favoriete mengelingen uit bestaan, zodat de aroma's en weldaden ervan tot hun recht kunnen komen. Het theezeefje van Bonne Maman is zowel praktisch als elegant en beschikt over een mooi deksel in bamboe dat de (kruiden)thee warm houdt. Als de melange lang genoeg heeft getrokken, kunt u er de filter op zetten. Het is daar dankzij zijn vorm met de gebogen randen speciaal voor gemaakt.
Bekijk meer See less
Even geduld...