Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Het koekjesatelier van Bonne Maman

Een doos met een koekjesreceptenboek, vier uitsteekvormen en stukje garen. De perfecte doos om thuis je eigen koekjesatelier te maken.

430 g
SKU
9782501160674
€ 16,99
Op voorraad

Deel

Met deze charmante doos voor het maken van je eigen koekjes in de vorm van fruit, zullen jong en oud het plezier herontdekken van het maken van heerlijke koekjes die even mooi als lekker zijn.

Meer details

Wettelijke benaming
Het koekjesatelier van Bonne Maman

Materialen
Metaal

Afmetingen
19 x 25,5 x 5 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Aantal artikelen per verpakking
6

Het koekjesatelier van Bonne Maman-1
Het koekjesatelier van Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

HET KOEKJESATELIER VAN BONNE MAMAN

Zandkoekjes met aardbeienconfituur, knapperige abrikozenkoekjes of frambozentaartjes... het hele gezin kan creatief zijn met de uitsteekvormpjes in deze doos om heerlijke recepten te maken.

Voor de feestdagen is er een stukje garen in de doos gestopt... Waar kan het voor gebruikt worden? Om charmante, originele en heerlijke kerstboomversieringen te maken!

Het Bonne Maman koekjesatelier is ook een leuk cadeau voor iedereen die van bakken houdt of van knapperige koekjes uit de oven …

Bekijk meer See less
Even geduld...