Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Recept: ravioli in roomsaus, tête de moine-kaas en kersenconfituur

Voor 4 personen:

  • - 600 g ravioli naar keuze

Voor de saus:

  • - 1 tot 2 teentjes knoflook;
  • - 300 ml slagroom;
  • - 150 g tête de moine-kaas + voor afwerking;
  • - Zout / peper / olijfolie;
  • - 5 blaadjes salie

Om te serveren:

Bereid de saus:

Fruit de knoflook in een flinke scheut olijfolie, zonder bruin te worden.

Voeg de salie toe en bak 1 tot 2 minuten.

Giet de slagroom erbij, voeg de kaas toe, breng op smaak met zout en peper en laat ongeveer tien minuten op laag vuur koken.

Verwijder de salie en mix de saus met een staafmixer.

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bestrijk de bodem van het bord met de kaassaus, leg de ravioli erop en besprenkel opnieuw met de saus.

Garneer met puntjes kersenconfituur, rucola en een paar kaasroosjes en serveer direct.

Het product uit het recept

Kers Intense - Bonne Maman
Kers Intense

Onze receptideeën

Confituren

Momenten_benl

Rode vruchten_benl

10 November 2023

Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman

Aardbeien

Momenten_benl

Ontbijt_benl

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

22 juni 2022

Chiapudding met Bonne Maman-aardbeienconfituur

Deel
Even geduld...