Voor 4 personen:
- - 600 g ravioli naar keuze
Voor de saus:
- - 1 tot 2 teentjes knoflook;
- - 300 ml slagroom;
- - 150 g tête de moine-kaas + voor afwerking;
- - Zout / peper / olijfolie;
- - 5 blaadjes salie
Om te serveren:
- - Bonne Maman kersenconfituur;
- - Rucola
Bereid de saus:
Fruit de knoflook in een flinke scheut olijfolie, zonder bruin te worden.
Voeg de salie toe en bak 1 tot 2 minuten.
Giet de slagroom erbij, voeg de kaas toe, breng op smaak met zout en peper en laat ongeveer tien minuten op laag vuur koken.
Verwijder de salie en mix de saus met een staafmixer.
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de bodem van het bord met de kaassaus, leg de ravioli erop en besprenkel opnieuw met de saus.
Garneer met puntjes kersenconfituur, rucola en een paar kaasroosjes en serveer direct.
Onze receptideeën
Confituren
Momenten_benl
Rode vruchten_benl
Cobbler met rode vruchtenconfituur van Bonne Maman
Aardbeien
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Chiapudding met Bonne Maman-aardbeienconfituur
Pindapasta
Recept : portobello burger met rode kool en pindasaus