Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Pannenkoeken met mara des bois aardbeienconfituur

Voor de pannenkoeken:

  • - 200g tarwebloem;
  • - 40 g suiker;
  • - 4 eieren;
  • - 50 g boter;
  • - 50 cl melk

Stap 1: Begin met het bereiden van de hazelnootboter. Smelt de boter in een steelpan onder voortdurend kloppen. Wanneer het begint te schuimen en een mooie amberkleur krijgt, haal je het van het vuur en laat je het afkoelen.

 

Stap 2: Meng de tarwebloem, suiker, eieren en melk in een kom. Giet de hazelnootboter door een fijne zeef.

 

Mix het mengsel in een blender of staafmixer.

 

Stap 3: Koel gedurende 1 uur. Giet het mengsel in een diepvrieszakje of in een flexibele fles met een fijn spuitmondje (zoals die gebruikt worden voor mosterd of ketchup in restaurants).

 

Stap 4: Verhit de hartvormige koekenpan. Wanneer de pan heet is, leg je er een klontje boter op en maak je een kantpatroon door de stroom pannenkoekenbeslag uit je diepvrieszakje of -fles aan te passen. Bak een paar minuten aan beide kanten. 

 

Je kunt ook volledige pannenkoeken bakken. Leg een volledige pannenkoek op een bord, bedek met Bonne Maman Mara des Bois aardbeienconfituur en bedek met een kanten pannenkoek voor het opdienen!

 

Opmerking: Swirls, tekeningen, vierkantjes – laat je fantasie de vrije loop!

Het product uit het recept

Mara des Bois-aardbeien - Bonne Maman
Mara des Bois-aardbeien

Onze receptideeën

Lichtmis

Desserts_benl

Smeerpasta

10 januari 2024

Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta

Hazelnootpasta

Lichtmis

Desserts_benl

10 januari 2024

Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met cacao

Hazelnootpasta

Momenten_benl

Ontbijt_benl

16 september 2022

Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta

Deel
Even geduld...