Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Panna cotta met klassieke abrikozenconfituur

Voor de panna cotta (6 glaasjes):

  • - 25 cl slagroom;
  • - 15 cl melk;
  • - 25 g fijne suiker;
  • - 2 blaadjes gelatine

Om te serveren:

Week de gelatineblaadjes in een kom water.

Giet de room, melk en suiker in een steelpan en laat koken.

Knijp de gelatine uit in je handen om het water te verwijderen en meng met de rest van het mengsel. Klop tot de vloeistof glad is.

Voeg de oranjebloesem toe en verdeel de panna cotta over kleine glaasjes en laat minstens 2 tot 3 uur in de koelkast staan.

Werk voor het serveren af met 1 flinke eetlepel abrikozenjam en een paar takjes gehakte munt.

Het product uit het recept

Abrikozenconfituur - Bonne Maman
Abrikozenconfituur

Onze receptideeën

Confituren

Abrikozen_benl

02 juni 2023

Biscotti met abrikozenconfituur Intense

Confituren

Abrikozen_benl

13 juli 2023

Huisgemaakte abrikozenconfituur

Deel
Even geduld...