Ingrediënten voor 2 personen:
- - 1 meloen;
- - 1 citroen;
- - 2 takjes munt;
- - 2 el bosvruchtenconfituur;
- - Bruiswater
Stappen
Snijd de meloen doormidden en verwijder de pitjes en schil. Mix het vruchtvlees.
Doe het gemixte vruchtvlees in een luchtdichte pot en zet in de vriezer, roer regelmatig met een vork.
Schraap de meloen vlak voor het serveren om een granita-effect te krijgen.
Doe 2 eetlepels meloengranita op de bodem van het glas, voeg de confituur toe en bedek met meer granita. Besprenkel met citroensap, voeg de munt toe en werk af met bruisend water.
Onze receptideeën
Confituren
Abrikozen_benl
Biscotti met abrikozenconfituur Intense
Aardbeien
Desserts_benl
Confituren
Rode vruchten_benl
Rabarbercrumble met aardbeienconfituur
Deel