Voor 4 kleine potjes:
- - 40 g griesmeel van fijne tarwe;
- - 1/2 l melk (plantaardige melk of koemelk);
- - 2 el rietsuiker;
- - 4 el perzikenconfituur van Bonne Maman;
- - 4 el geroosterde amandelschilfers
Stappen:
Giet de melk in een pan en breng aan de kook.
Haal de pan van het vuur, voeg de suiker en het griesmeel toe en roer voortdurend gedurende 5 minuten.
Giet het griesmeel in kleine schaaltjes.
Laat afkoelen en voeg dan de jam en geroosterde amandelschilfers toe.
Onze receptideeën
Confituren
Rode vruchten_benl
Beignets met Bonne Maman 4 vruchtenconfituur
Confituren
Abrikozen_benl
Biscotti met abrikozenconfituur Intense
Confituren
Abrikozen_benl
Huisgemaakte abrikozenconfituur
Deel