Ingrediënten:
- - seizoensfruit: abrikozen, perziken, nectarines … ;
- - 1 klontje boter ;
- - vanille-ijs ;
- - 1 pot Intense kersenconfituur ;
- - 1 takje rozemarijn ;
Stappen :
Was het fruit, snijd het vervolgens in 2 of 4 stukken en verwijder de pit, indien nodig.
Rooster de stukken fruit met het vruchtvlees naar beneden op een grillpan op hoog vuur gedurende 3 minuten met een klontje boter en het takje rozemarijn.
Serveer het geroosterde fruit met een bolletje vanille-ijs en een paar lepels kersenconfituur.
Onze receptideeën
Moederdag
Desserts_benl
Fruits rouges
Fête des Mères
Gelegendehen
Momenten_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Aardbeientaart met Bonne Maman-confituur van aardbeien & verbena
Mocktails_benl
Ambassadrices_benl
Ijsmocktail met Perziken met munt van Bonne Maman @griottes
Confituren
Abrikozen_benl
Biscotti met abrikozenconfituur Intense
Deel