Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Beignets met Frambozen- en rodebessengelei van Bonne Maman
Voorbereiding 10 min
Baktijd 10 min
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk

Ingrediënten voor ongeveer 12 beignets

Bereiding

Meng de bloem, de verkruimelde gist, de vanillesuiker en het zout in een kom.

Voeg vervolgens beetje bij beetje de zachte boter, de losgeklopte eieren en de melk toe. Bewerk het deeg goed zodat het homogeen, glad en minder plakkerig wordt. (Als je een keukenrobot hebt,, gebruik dan de plaat of de haak).

Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plaats.

Na 1 uur, kneed je het deeg opnieuw en rol je het op het met bloem bestoven werkvlak uit tot ongeveer 1 cm dik. Snijd er met een koekjessnijder cirkels van 6 cm doorsnee uit en leg ze op een ingevette bakplaat. Laat nog 45 minuten rusten op kamertemperatuur.

Verhit wat frituurolie en leg, wanneer deze heet is, de donuts voorzichtig in de olie; ze zullen snel opzwellen en kleuren. Draai ze om zodat ze overal goudbruin zijn en laat ze uitlekken op absorberend papier. Laat ze afkoelen voordat je ze bedekt met Bonne Maman Frambozengelei en bestrooit met poedersuiker.

Warm of koud, zijn ze zacht en heerlijk.

Het product uit het recept

Frambozen- en rodebessengelei - Bonne Maman
Frambozen- en rodebessengelei

Onze receptideeën

Hazelnootpasta

Momenten_benl

Valentijnsdag_benl

13 februari 2023

Bonne Maman Hazelnoot- en Cacaopasta taartjes

Hazelnootpasta

Momenten_benl

Ontbijt_benl

16 september 2022

Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta

Gelegendehen

Momenten_benl

Valentijnsdag_benl

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

Proef_benl

19 augustus 2020

Hartjes met frambozenconfituur van Bonne Maman

Deel
Even geduld...