Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
  • Rabarber Intense - Bonne Maman - 1

Rabarber Intense

335 g

Dankzij haar onnavolgbare vakkennis en de kwaliteit van haar ingrediënten biedt Bonne Maman u het beste op het gebied van authentieke en gastronomische recepten, gewoonweg voor uw grootste plezier. Bonne Maman heeft haar nieuwe recepten voor confituren gecreëerd die intens fruitig en minder zoet zijn, net als thuis. Ze heeft voor u de mooiste vruchten geselecteerd en precies de juiste hoeveelheid suiker om hun rijke smaak volledig tot zijn recht te laten komen. Een eersteklas ervaring, nog intenser van fruit dankzij een zachter en korter kookproces, nog altijd even gul met stukjes die heerlijk smelten op de tong, om gewoon van te genieten!

Bewaren : Na opening in de koelkast bewaren. De confituur Intense, met een lager suikergehalte dan traditionele confituur (*), moet snel worden geconsumeerd. (*) Suiker is een ingrediënt dat wordt gebruikt om fruit op natuurlijke wijze te conserveren.
Op voorraad

Deel

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Rabarberconfituur Intense Bonne Maman

Bekijk meer See less
Even geduld...