Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Doos van 15 botermadeleines

Om de unieke zachtheid van het recept met pure boter en verse eieren van haar iconische madeleines alle eer aan te doen, heeft Bonne Maman een blikken koekjesdoos bedacht om te hergebruiken en te verzamelen.

Om de zachtheid en de smaken van de madeleines te garanderen, is de voor dit product aangegeven houdbaarheid kort (minimale houdbaarheidsduur: 40 dagen).

 

375 g (15x25g)
SKU
3178530416244
€ 15,00

(€ 42,67/kg)

Op voorraad

Deel

De madeleines van Bonne Maman worden bereid volgens een traditioneel recept met pure boter en verse eieren, dat deze gebakjes hun heerlijke textuur vol zachtheid en smaak geeft. Ze zitten individueel verpakt in een vershoudzakje om hun smaak optimaal te behouden. Heerlijk gezellig voor jong en oud, voor een pauze thuis of lekker voor onderweg.

De houdbaarheid van onze madeleines is bewust kort om u een product met een unieke zachtheid en onvergelijkbare smaken te kunnen garanderen.

Deze elegante blikken doos kan worden hervuld met Bonne Maman-koekjes en -gebakjes of met de eigen creaties van alle liefhebbers, zowel beginnende als ervaren banketbakkers.

 

Meer details

Wettelijke benaming
Madeleine met pure boter

Opgelet
Kan sporen van andere noten bevatten.

Ingrediënten en allergenen
BOTER 26%, verse EIEREN 25%, zacht TARWEmeel, suiker, invertsuikerstroop, AMANDELpoeder, natuurlijk vanillearoma (bevat alcohol) en natuurlijke aroma's, rijsmiddelen: difosfaten en natriumcarbonaten (TARWE), zout, emulgator: lecithine (SOJA).

Nettogewicht (in g)
375 g

Gemiddelde voedingswaarde voor 100 g
Energie
1916 kJ
459 kCal
Vetten
28g
Waarvan verzadigde vetzuren
16g
Koolhydraten
45g
waarvan suikers
24g
Vezels
1.2 g
Eiwitten
6,9g
Zout
0,92g

Materialen
Metaal

Afmetingen
132 x 132 x 185 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
St Michel Biscuits 2 boulevard de l’Industrie - 41700 CONTRES - Frankrijk

Bewaren
Droog bewaren en uit de buurt houden van warmte.

Aantal artikelen per verpakking
15

Doos van 15 botermadeleines - Bonne Maman-1
Doos van 15 botermadeleines - Bonne Maman-2
Doos van 15 botermadeleines - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Madeleine met pure boter

De madeleines van Bonne Maman worden bereid volgens een traditioneel recept met pure boter en verse eieren, dat deze gebakjes hun heerlijke textuur vol zachtheid en smaak geeft. Ze zitten individueel verpakt in een vershoudzakje om hun smaak optimaal te behouden. Heerlijk gezellig voor jong en oud, voor een pauze thuis of lekker voor onderweg. Deze elegante blikken doos kan worden hervuld met Bonne Maman-koekjes en -gebakjes of met de eigen creaties van alle liefhebbers, zowel beginnende als ervaren banketbakkers.
Bekijk meer See less
Even geduld...