Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Limited edition

Maria-Lichtmis Cadeauset “Kleur jouw pannenkoek”

De ideale box voor een onvergetelijke Maria-Lichtmis! Twee confituren, een karamel en een grote gegraveerde jamlepel, voor smakelijke momenten.

640g (210g + 220g + 210g)
SKU
3608580053262
€ 17,00
Op voorraad

Deel

Voor Maria-Lichtmis heeft Bonne Maman een limited edition box samengesteld die zelfs de meest gastronomische verlangens zal vervullen. Samengesteld uit een mooie gegraveerde lepel en drie recepten, zal het de partner zijn van een moment van delen. Frambozenconfituur, Madagaskar vanille-karamel of ananas, rum en vanilleconfituur, drie heerlijke recepten voor bij de pannenkoeken.

Meer details

Nettogewicht (in g)
640g (210g + 220g + 210g)

Materialen
Cuillère en inox. Pot en verre. Capsule en métal. Coffret en carton

Afmetingen
273 mm x 90 mm x 86 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Après ouverture, se conserve 3 semaines au réfrigérateur.

Aantal artikelen per verpakking
4

Maria-Lichtmis Cadeauset “Kleur jouw pannenkoek” - Bonne Maman-1
Maria-Lichtmis Cadeauset “Kleur jouw pannenkoek” - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Maria-Lichtmis Cadeauset « Kleur jouw pannenkoek »: assortiment van confituren, karamel en een gegraveerde lepel

Bonne Maman heeft een exclusieve geschenkset samengesteld die zowel jong als oud zal plezieren.

Deze speciaal voor Maria-Lichtmis samengestelde box in beperkte oplage combineert drie heerlijke recepten om te ontdekken en te delen met je geliefden. De exotische smaken van ananas, houtachtige noten van rum en een vleugje vanille, zullen de grootste fijnproevers laten wegdromen naar een tropische bestemming.

De Madagaskar vanille-karamel zal de kleine lekkerbekken plezieren met zijn verblijdende smaak. Met zijn zachtzure smaak en zachte textuur zorgt de confituur van frambozen voor een fruitige toets die alle liefhebbers van rood fruit zullen waarderen.

Deze prachtige doos wordt geleverd met een confituurlepel, in een groot formaat dat perfect is om de bodem van de pot te bereiken, zodat fijnproevers geen druppel van hun favoriete Bonne Maman-recept mislopen! Het is de perfecte partner om heerlijke momenten van geluk door te brengen, met familie of vrienden, rond een groot bord pannenkoeken!

Bekijk meer See less
Even geduld...