Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Mijn Confiturier - Rode vruchten

Doos met 25 kleine potjes van 30 g.

5 smaken: Mara des Bois-aardbeien, Pitloze frambozen, Krieken, Bosbessen, Frambozen- en rodebessengelei.

Hervulbaar met 31 beschikbare smaken.

750 g (25x30g)
SKU
3608580948544
€ 45,00
Op voorraad

Deel

Zoet, zuur en kleurrijk. Rode vruchten doen het altijd goed. Daarom is de Confiturier met rode vruchten, met zijn 5 smaken die in individueel formaat worden gepresenteerd en zijn geselecteerd uit de meest royale recepten van Bonne Maman, de perfecte aanvulling bij elk heerlijk ontbijt.

Meer details

Nettogewicht (in g)
750 g (25x30g)

Onderhoudstips
Te reinigen met een zachte en vochtige doek

Afmetingen
56 x 270 x 234,5 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Aantal artikelen per verpakking
Mijn Confiturier bestaat uit 5 lades (elke lade bevat 5 individuele potjes): Mara des Bois-aardbeien, Pitloze frambozen, Bosbessen, Krieken, Frambozen- en rodebessengelei.essengelei.

Samenstelling van het aanbod
Mijn Confiturier bestaat uit 5 lades (elke lade bevat 5 individuele potjes): Mara des Bois-aardbeien, Pitloze frambozen, Bosbessen, Krieken, Frambozen- en rodebessengelei.

Mijn Confiturier - Rode vruchten - Bonne Maman-1
Mijn Confiturier - Rode vruchten - Bonne Maman-2
Mijn Confiturier - Rode vruchten - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn Confiturier Rode Vruchten Bonne Maman

Met zijn smaken van Krieken, Pitloze frambozen, Frambozen- en rodebessengelei, Mara des Bois-aardbeien en Bosbessen biedt Bonne Mamans Confiturier met rode vruchten iedereen de mogelijkheid om zijn favoriete recept te proeven of om het te delen met de hele tafel. De potjes van Bonne Mamans rode vruchten worden gepresenteerd in een individueel formaat van 30 g, klein genoeg om de smaken te bewaren en ideaal voor twee sneetjes brood. De potjes onthullen het beste van de rode vruchten uit de tuin of het bos. Met zomer- of voorjaarsaccenten, maar altijd royaal en gastronomisch, en het hele jaar door verfijnd op de ontbijttafel. Eenmaal leeg kunt u Bonne Mamans Confiturier opnieuw vullen met een selectie van confituur, gelei, marmelade, honing of karamel. U hebt de keuze uit 19 smaken om voor ieder wat wils aan te bieden, om uw favoriete smaken te delen of om iedereen de kans te geven zich open te stellen voor iets nieuws.
Bekijk meer See less
Even geduld...