Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw recept voor Verloren brood…

…met Bonne Maman-aardbeienconfituur

Niets beter dan een koude herfstdag af te sluiten met een eenvoudig maar heerlijk dessert! Trakteer je hele gezin op Bonne Maman’s nieuwe recept voor verloren brood met aardbeienconfituur! Knapperig van buiten en zacht van binnen, het is gegarandeerd een succes!

Ontdek het hier

Een heerlijk recept voor Melkbroodjes…

…met Bonne Maman-abrikozenconfituur

Ideaal om de dag goed te beginnen: dit nieuwe recept voor melkbroodjes met abrikozenconfituur van Bonne Maman verwent de hele familie tijdens het ontbijt. Perfect met versgeperst sinaasappelsap of een goede koffie!

Ontdek het hier

Onze verfijnde confituren

Van alle fruitsoorten uit de boomgaard, zijn de abrikoos en de aardbei de eeuwige favorieten van jong en oud. De Aardbeienconfituur en Abrikozenconfituur van Bonne Maman - gemaakt met eenvoudige en natuurlijke ingrediënten - zijn zo de ideale partner voor een lekkere boterham, een verse croissant of een creatief recept.

Ontdek onze confituren

Al onze recepten voor een gastronomisch ontbijt

Breakfast_Pancakes Filled with Apricot Jam_Website_NL - Bonne Maman

Ontdek al onze culinaire creaties met de Aardbeien- en Abrikozenconfituur van Bonne Maman. Onze recepten zijn makkelijk te maken en betoveren in een handomdraai elk gezinslid aan de ontbijttafel of tijdens brunch.

Laat meer zien
Breakfast_Parisian Brioche Buns_Instagram_NL - Bonne Maman
Breakfast_Chia Pudding_Website_NL - Bonne Maman

Ontdek al onze andere Bonne Maman abrikozen- en aardbeienrecepten

Mara des Bois-aardbeien
€ 5,50
Maak een melding

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.