Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw recept voor Chiapudding…

…met Bonne Maman-aardbeienconfituur

Bij een heerlijke maaltijd kan een dessert niet ontbreken. Het liefst van al een lekkernij die onze smaakpapillen onderdompelt in een wereld van zoetheid. Ontdek het nieuwe recept van Bonne Maman: Chiapudding met aardbeienconfituur! Een fris en licht dessert dat bij de hele familie in de smaak zal vallen.

Ontdek het hier

Een heerlijk recept voor gevulde pannenkoeken…

…met Bonne Maman-abrikozenconfituur

Ideaal als ontbijt of dessert: ontdek dit nieuwe recept voor gevulde pannenkoeken met Bonne Maman-abrikozenconfituur! Een delicatesse die je vanaf de eerste hap herinnert aan je kindertijd, om samen met de hele familie van te genieten!

Ontdek het hier

Onze verfijnde confituren

Van alle fruitsoorten uit de boomgaard, zijn de abrikoos en de aardbei de eeuwige favorieten van jong en oud. De Aardbeienconfituur en Abrikozenconfituur van Bonne Maman - gemaakt met eenvoudige en natuurlijke ingrediënten - zijn zo de ideale partner voor een lekkere boterham, een verse croissant of een creatief recept.

Ontdek onze confituren

Al onze recepten voor een gastronomisch ontbijt

tarte-aux-fraises-1-1-3 - Bonne Maman

Ontdek al onze culinaire creaties met de Aardbeien- en Abrikozenconfituur van Bonne Maman. Onze recepten zijn makkelijk te maken en betoveren in een handomdraai elk gezinslid aan de ontbijttafel of tijdens brunch.

Laat meer zien
Breakfast_Parisian Brioche Buns_Instagram_NL - Bonne Maman
shortbread-bonne-maman - Bonne Maman

Ontdek al onze andere Bonne Maman abrikozen- en aardbeienrecepten

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.