Abrikozen uit Roussillon
Een exclusief recept op basis van abrikozen die mooi blozen door de zon van Roussillon.
(€ 23,33/kg)
Bonne Maman blijft trouw aan haar wil om de eenvoud altijd naar een hoger niveau te tillen en al haar vakkennis aan te spreken om de rijke smaken van het fruit naar voren te brengen. Ze heeft een sappige, zoete abrikozensoort met donker vruchtvlees uit de Roussillon geselecteerd. Door de stevigheid van de abrikoos blijven bij het bereiden van de confituur mooie, zachte stukjes behouden die de smaken van de abrikoos nog frisser en subtieler maken.
Wettelijke benaming
Préparation d'Abricots du Roussillon.
Totaal fruitgehalte
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Opgelet
Ondanks onze voorzorgen kan de confituur stukjes pit bevatten.
Ingrediënten en allergenen
Abrikozen uit Roussillon 55%, suiker, geconcentreerd citroensap, geleermiddel: vruchtenpectine.
Nettogewicht (in g)
210 g
205 kcal
Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE
Bewaren
Na opening nog maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast.
Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in