Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Best Seller

Abrikozen uit Roussillon

Een exclusief recept op basis van abrikozen die mooi blozen door de zon van Roussillon.

210 g
SKU
3608580952879
€ 4,90

(€ 23,33/kg)

Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Bonne Maman blijft trouw aan haar wil om de eenvoud altijd naar een hoger niveau te tillen en al haar vakkennis aan te spreken om de rijke smaken van het fruit naar voren te brengen. Ze heeft een sappige, zoete abrikozensoort met donker vruchtvlees uit de Roussillon geselecteerd. Door de stevigheid van de abrikoos blijven bij het bereiden van de confituur mooie, zachte stukjes behouden die de smaken van de abrikoos nog frisser en subtieler maken.

Meer details

Wettelijke benaming
Préparation d'Abricots du Roussillon.

Totaal fruitgehalte
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.

Opgelet
Ondanks onze voorzorgen kan de confituur stukjes pit bevatten.

Ingrediënten en allergenen
Abrikozen uit Roussillon 55%, suiker, geconcentreerd citroensap, geleermiddel: vruchtenpectine.

Nettogewicht (in g)
210 g

Gemiddelde voedingswaarde voor 100 g
Energie
872 kJ
205 kcal
Vetten
0.2 g
Waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
49 g
waarvan suikers
49 g
Vezels
1.4 g
Eiwitten
0.6 g
Zout
0 g

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Na opening nog maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast.

Abrikozen uit Roussillon - Bonne Maman-1
Abrikozen uit Roussillon - Bonne Maman-2
Abrikozen uit Roussillon - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Abrikozen uit de Rhônevallei

De abrikozen uit Roussillon worden geoogst in een van de zonnigste streken van Frankrijk. Met 320 dagen mooi weer per jaar gaan de abrikozen blozen wanneer ze rijp zijn. Ze worden fijn gesneden en gekookt met net genoeg suiker om de zonnige aroma's tot uiting te laten komen. Dit recept boordevol fruit zal liefhebbers van abrikozenconfituur weten te bekoren. Het doet denken aan heerlijk ontbijten in het lommer om zich daarna onder te dompelen in de wervelende kleuren en geuren van lokale marktjes in de Provence.
Bekijk meer See less
Even geduld...