Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Fijnproevers Box Exotisch

Box van 3 producten met tropische smaken: aardbei en guave, sinaasappelen, mandarijnen,  passievrucht en ananas, rum en vanille.

650g (2 x 220g e + 1 x 210g e)
SKU
3608580115489
€ 13,50
Op voorraad

Deel

Voor alle liefhebbers van exotische vruchten, heeft Bonne Maman de Fijnproevers Box Exotisch samengesteld. Een mooi geschenk dat drie heerlijke producten samenbrengt: aardbei en guave, sinaasappelen, mandarijnen en passievrucht en ananas, rum en vanille.

Meer details

Wettelijke benaming
Confituur ananas, rum en vanille. Confituur van aardbeien en guave. Confituur van zoete sinaasappelen, mandarijnen en passievrucht.

Nettogewicht (in g)
650g (2 x 220g e + 1 x 210g e)

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Après ouverture, se conserve 3 semaines au réfrigérateur.

Aantal artikelen per verpakking
3

Fijnproevers Box Exotisch - Bonne Maman-1
Fijnproevers Box Exotisch - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Fijnproevers Box Exotisch Bonne Maman, lekkere confituren en originele creaties met tropische vruchten.

De Fijnproevers Box Exotisch zit in een elegante doos in de stijl van Bonne Maman en bevat drie exclusieve producten. Ten eerste, een confituur van aardbeien en guave, dat de klassieke Aardbeienconfituur herneemt door de combinatie met guave, in een originele en heerlijke verbintenis. Vervolgens een confituur van sinaasappels, mandarijnen en passievruchten, een delicate en heerlijke combinatie. Tot slot een confituur van ananas met rum en Bonne Maman-Vanille. 

De Fijnproevers Box Exotisch Bonne Maman is het perfecte geschenk voor alle liefhebbers, voor zoete en troostende momenten. Ideaal voor een brunch of een pannenkoekenmiddag. Je gasten zullen watertanden door de heerlijke exotische jam en exclusieve creaties van tropisch fruit.

Bekijk meer See less
Even geduld...