Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Trio van karamel: een, twee, drie karamels!

Een doos die een pot karamel met vanille uit Madagaskar, een pot karamel met praliné van geroosterde hazelnoten en een pot karamel met chocolade bevat.

660g (3 x 220g e)
SKU
3608580104919
€ 13,50
Op voorraad

Deel

Als smakelijke souvenir aan onze kindertijd, onthult dit trio van karamel alle know-how van Bonne Maman om jullie gastronomische en mooie herinneringen tot leven te brengen.

Meer details

Nettogewicht (in g)
660g (3 x 220g e)

Afmetingen
94 x 275 x 87 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Na opening nog maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast.

Aantal artikelen per verpakking
3

Trio van karamel: een, twee, drie karamels! - Bonne Maman-1
Trio van karamel: een, twee, drie karamels! - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

TRIO VAN KARAMEL: EEN, TWEE, DRIE, KARAMELS! BONNE MAMAN

Bonne Maman verzamelt drie heerlijke karamelsmaken in een doos die doen denken aan de zoetigheden uit je kindertijd: het trio een, twee, drie, karamels! De eerste, een karamel met de fluweelzachte toetsen van vanille die op een speelse manier de herkenbare smaak van een woensdagnamiddag tot leven brengen. Dan, een karamel met romige praliné, waarvan de smaak aan een zaterdag op de kermis doet denken onder het genot van een pannenkoek belegd met praliné. Tot slot, een karamel met chocolade met zachte en troostende toetsen die jong en oud doen smelten. Een doos met een trio van karamel vol tederheid om van te genieten met anderen tijdens een gastronomische pauze, of tijdens een moment alleen voor jezelf!

Bekijk meer See less
Even geduld...