Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 grote sneetjes (droog) brood;
- 200ml melk (plantaardige kokosmelk);
- 50g bruine suiker;
- 2 eieren;
- 1 vanillestokje;
- 5g boter / snee brood;
- 200ml room voor de slagroom;
- 30g bloemsuiker;
- 1 potje Bonne Maman aardbeienconfituur;
- 1 handvol gemalen pistachenoten;
- 2 kiwi's;
- Sesamzaadjes;
1) Meng de melk, suiker, eieren en vanillezaadjes. Laat het brood in het mengsel weken.
2) Smelt de boter in een pan en leg het brood erin. Laat één kant bruin worden en draai het sneetje brood om.
3) Klop de room op en voeg op het einde de bloemsuiker toe voor de slagroom.
4) Giet op elk sneetje wentelteefjes een beetje van de slagroom en werk af met 1 eetlepel Bonne Maman Aardbeienconfituur, stukjes kiwi, de gemalen pistachenoten en een beetje sesamzaadjes.
Onze receptideeën:
Aardbeien
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Chiapudding met Bonne Maman-aardbeienconfituur
Hazelnootpasta
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta
Abrikozen_benl
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Smaak_benl
Gevulde pannenkoeken met Bonne Maman-abrikozenconfituur