Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Spiraalpannenkoeken met cacao en Bonne Maman Hazelnoot en Cacao pasta
Voorbereiding 45 min
Baktijd 30 min
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld

Ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag:

  • - 50 cl volle melk;
  • - 4 eieren;
  • - 40 g poedersuiker;
  • - 170 g bloem;
  • - 70 g halfgezouten boter;
  • - 60 g cacaopoeder

Bereiding van het recept

Stap 1: Meng eerst de eieren, bloem, suiker en melk met een garde of mixer. 

Stap 2: Maak een bruine botersaus: breng de boter in een kleine pan aan de kook. Klop het op tot het een nootachtige kleur krijgt.  Roer het door het pannenkoekenbeslag en zeef dit door een fijne zeef.

Stap 3: Neem een kwart van het beslag en meng dit met het cacaopoeder en twee lepels Bonne Maman Spread. Giet het in een diepvrieszakje en sluit het af. 

Stap 4: Knip de hoek van de diepvrieszak af en maak met de cacao en Bonne Maman pasta een spiraaltje in je pan. Giet vervolgens een pollepel pannenkoekenbeslag erbij en bak 2 minuten aan elke kant. 

Stap 5: Rol de pannenkoeken op en geniet ervan met Bonne Maman pasta of Bonne Maman Aardbeienconfituur.

De producten uit het recept

Aardbeienconfituur - Bonne Maman
Aardbeienconfituur

Onze receptideeën

Hazelnootpasta

Momenten_benl

Ontbijt_benl

16 september 2022

Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta

Aardbeien

Lichtmis

Momenten_benl

Ontbijt_benl

14 januari 2023

Pannenkoeken met Bonne Maman Aardbeienconfituur

Hazelnootpasta

Lichtmis

Momenten_benl

Ontbijt_benl

14 januari 2023

Luipaardpannenkoeken met Bonne Maman Hazelnoot en Cacaopasta

Deel
Even geduld...