Ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag:
- - 50 cl volle melk;
- - 4 eieren;
- - 40 g poedersuiker;
- - 170 g bloem;
- - 70 g halfgezouten boter;
- - 60 g cacaopoeder
Ingrediënten voor de vulling
Bereiding van het recept
Stap 1: Meng eerst de eieren, bloem, suiker en melk met een garde of mixer.
Stap 2: Maak een bruine botersaus: breng de boter in een kleine pan aan de kook. Klop het op tot het een nootachtige kleur krijgt. Roer het door het pannenkoekenbeslag en zeef dit door een fijne zeef.
Stap 3: Neem een kwart van het beslag en meng dit met het cacaopoeder en twee lepels Bonne Maman Spread. Giet het in een diepvrieszakje en sluit het af.
Stap 4: Knip de hoek van de diepvrieszak af en maak met de cacao en Bonne Maman pasta een spiraaltje in je pan. Giet vervolgens een pollepel pannenkoekenbeslag erbij en bak 2 minuten aan elke kant.
Stap 5: Rol de pannenkoeken op en geniet ervan met Bonne Maman pasta of Bonne Maman Aardbeienconfituur.
Onze receptideeën
Hazelnootpasta
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Pannenkoeken met appels, kruiden en Bonne Maman-hazelnootpasta
Aardbeien
Lichtmis
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Pannenkoeken met Bonne Maman Aardbeienconfituur
Hazelnootpasta
Lichtmis
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Luipaardpannenkoeken met Bonne Maman Hazelnoot en Cacaopasta