Voor de pannenkoeken:
- - 200g tarwebloem;
- - 30 g suiker;
- - 4 eieren;
- - 50 cl melk
Topping:
- - 50g ongezouten pinda's;
- - 1 pot Bonne Maman pindapasta met stukjes
Stap 1: Meng de tarwebloem, suiker, eieren en melk in een kom. Mix het mengsel in een blender of met een staafmixer.
Stap 2: Zet 1 uur in de koelkast. Rooster ondertussen de pinda’s een paar minuten in een koekenpan en hak ze fijn.
Stap 3: Verhit de pan. Wanneer de pan heet is, voeg je een klontje boter toe en vervolgens een lepel pannenkoekenbeslag. Bak een paar minuten aan beide kanten.
Stap 4: Zodra de pannenkoeken gaar zijn, smeer je Bonne Maman pindapasta op één kant van een pannenkoek. Leg er een banaan op en rol hem op in de pannenkoek.
Snijd de banaan in maki vormpjes en bestrooi met de gemalen pinda’s.
Onze receptideeën
Hazelnootpasta
Lichtmis
Desserts_benl
Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met cacao
Aardbeien
Lichtmis
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Pannenkoeken met Bonne Maman Aardbeienconfituur
Confituren
Rode vruchten_benl
Beignets met Bonne Maman 4 vruchtenconfituur