Ingrediënten:
- - Skyr of gewone Griekse yoghurt;
- - 1 peer;
- - Pindapasta van Bonne Maman;
- - 40 g noten;
- - 40 g amandelen;
- - 40g pompoenpitten;
- - 40 g pecannoten;
- - 70 g geraspte kokos;
- - 250 g havermout;
- - 4 el kokosolie;
- - 100 ml ahornsiroop;
- - 1 tl vloeibare vanille.
De granola:
1. Verwarm je oven voor op 150°C.
2. Meng alle droge ingrediënten in een kom.
3. Breng de kokosolie en de ahornsiroop aan de kook met twee eetlepels water.
4. Giet de hete vloeistof over de droge ingrediënten en meng.
5. Leg het mengsel op een ovenvaste schaal en bak 20 min.
6. Laat afkoelen voordat je de granola in stukjes breekt.
De bowl:
1. De basis van je bowl is skyr of Griekse yoghurt.
2. Voeg de gewenste hoeveelheid granola, een paar stukjes peer en een of twee lepels pindapasta toe.
3. Je bowl is klaar om op te eten!
Onze receptideeën:
Desserts_benl
Chocolade
Smeerpasta
Brownie met Bonne Maman pindapasta
Lichtmis
Desserts_benl
Smeerpasta
Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta
Aardbeien
Ontbijt_benl
Rode vruchten_benl
Granola bowl met aardbeienconfituur van Bonne Maman