Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Recept : Herfstbowl: skyr, zelfgemaakte granola en Bonne Maman’s Pindapasta

Ingrediënten:

  • - Skyr of gewone Griekse yoghurt;
  • - 1 peer;
  • - Pindapasta van Bonne Maman;
  • - 40 g noten;
  • - 40 g amandelen;
  • - 40g pompoenpitten;
  • - 40 g pecannoten;
  • - 70 g geraspte kokos;
  • - 250 g havermout;
  • - 4 el kokosolie;
  • - 100 ml ahornsiroop;
  • - 1 tl vloeibare vanille.

De granola:

1. Verwarm je oven voor op 150°C.
2. Meng alle droge ingrediënten in een kom.
3. Breng de kokosolie en de ahornsiroop aan de kook met twee eetlepels water.
4. Giet de hete vloeistof over de droge ingrediënten en meng.
5. Leg het mengsel op een ovenvaste schaal en bak 20 min.
6. Laat afkoelen voordat je de granola in stukjes breekt.

De bowl:

1. De basis van je bowl is skyr of Griekse yoghurt.
2. Voeg de gewenste hoeveelheid granola, een paar stukjes peer en een of twee lepels pindapasta toe.
3. Je bowl is klaar om op te eten!

Onze receptideeën:

Desserts_benl

Chocolade

Smeerpasta

15 januari 2024

Brownie met Bonne Maman pindapasta

Lichtmis

Desserts_benl

Smeerpasta

10 januari 2024

Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta

Aardbeien

Ontbijt_benl

Rode vruchten_benl

17 mei 2022

Granola bowl met aardbeienconfituur van Bonne Maman

Deel
Even geduld...