Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Granola bowl met aardbeienconfituur van Bonne Maman

Ingrediënten:

  • 60g gepofte rijst
  • 150g havermout
  • 100ml agavesiroop
  • 100ml ahornsiroop
  • 50g geraspte kokos
  • 1 el kokosolie
  • Kokosschilfers
  • Griekse yoghurt (natuur of vanille)
  • Aardbeien
  • Bonne Maman-aardbeienconfituur

Bereiding van de granola

Stap 1: Doe alle ingrediënten in een mengkom: gepofte rijst, havermout, geraspte kokos, kokosolie, agavesiroop (en indien gewenst ahornsiroop). Meng alles samen tot een geheel dat rijkelijk bedekt is met siroop.

Stap 2: Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en verdeel er een dun laagje van het granolamengsel over. Bak gedurende 15 minuten op 160° C.

Stap 3: Haal de granola uit de oven en laat enkele minuten afkoelen. De granola wordt hard en knapperig.

Tip: Je kan je granola tot een maand bewaren in een luchtdichte pot.

 

Bereiding van de granola bowl

Stap 1: De basis van je granola bowl is Griekse yoghurt. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen tussen natuur of vanillesmaak.

Stap 2: Voeg de gewenste hoeveelheid granola, wat kokosschilfers en een paar aardbeien toe en werk af met een of twee lepels Bonne Maman-aardbeienconfituur.

Stap 3: Geniet van je granola bowl!

Het product uit het recept

Aardbeienconfituur - Bonne Maman
Aardbeienconfituur

Onze receptideeën

Moederdag

Gelegendehen

Momenten_benl

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

30 april 2022

Aardbeientaart met Bonne Maman-aardbeienconfituur

Gelegendehen

Smaak_benl

Proef_benl

Oranje_benl

19 augustus 2020

Carrotcake met sinaasappelmarmelade van Bonne Maman

Gelegendehen

Momenten_benl

Valentijnsdag_benl

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

Proef_benl

19 augustus 2020

Hartjes met frambozenconfituur van Bonne Maman

Deel
Even geduld...