Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Geroosterd seizoensfruit, vanille-ijs & kersenconfituur

Ingrediënten:

Stappen :

Was het fruit, snijd het vervolgens in 2 of 4 stukken en verwijder de pit, indien nodig.

Rooster de stukken fruit met het vruchtvlees naar beneden op een grillpan op hoog vuur gedurende 3 minuten met een klontje boter en het takje rozemarijn.

Serveer het geroosterde fruit met een bolletje vanille-ijs en een paar lepels kersenconfituur.

Het product uit het recept

Kers Intense - Bonne Maman
Kers Intense

Onze receptideeën

Moederdag

Gelegendehen

Momenten_benl

Smaak_benl

Rode vruchten_benl

30 april 2022

Aardbeientaart met Bonne Maman-aardbeienconfituur

Confituren

Abrikozen_benl

02 juni 2023

Biscotti met abrikozenconfituur Intense

Deel
Even geduld...