Ingrediëntenlijst voor 4 appelflappen
- - 1 rol bladerdeeg;
- - 4 eetlepels Bonne Maman Vanille Karamel
- - 4 eetlepels zelfgemaakte appelmoes
- - 1 losgeklopt ei voor het doreren
Zo maak je het recept
Stap 1: Snij 4 rondjes bladerdeeg uit een cirkel van 12 cm diameter. Rol de deegrondjes met een kleine deegroller lichtjes uit tot een ovale vorm.
Stap 2: Smeer een theelepel Bonne Maman Vanillekaramel op elk ovaal tot op 2 cm van de rand. Leg er 1 eetlepel zelfgemaakte appelmoes op.
Stap 3: Het is tijd om je mooie omslagen vorm te geven! Laat een beetje water langs de randen lopen, sluit dan de omslagen en verzegel ze door ze goed aan te drukken met je vingers. Teken je eigen ontwerpen op de appelflappen en bestrijk ze met losgeklopt ei.
Stap 4: Bak 30-35 minuten op 180° tot de appelflappen goudbruin zijn.
Zodra de appelflappen uit de oven zijn gehaald, laat je ze een beetje afkoelen, en dan is het tijd voor het beste deel – opeten!
Onze receptideeën
Desserts_benl
Momenten_benl
Rode vruchten_benl
Beignets met Frambozen- en rodebessengelei van Bonne Maman
Driekoningen_benl
Momenten_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Driekoningentaart met frambozenconfituur Bonne Maman Intense
Abrikozen_benl
Momenten_benl
Ontbijt_benl
Smaak_benl
Gevulde pannenkoeken met Bonne Maman-abrikozenconfituur