Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Best Seller

Abrikozen uit Roussillon

Een exclusief recept op basis van abrikozen die mooi blozen door de zon van Roussillon.

210 g
SKU
3608580952879
€ 4,99

(21,43€/kg)

Ik pas me aan
Op voorraad

Deel

Bonne Maman blijft trouw aan haar wil om de eenvoud altijd naar een hoger niveau te tillen en al haar vakkennis aan te spreken om de rijke smaken van het fruit naar voren te brengen. Ze heeft een sappige, zoete abrikozensoort met donker vruchtvlees uit de Roussillon geselecteerd. Door de stevigheid van de abrikoos blijven bij het bereiden van de confituur mooie, zachte stukjes behouden die de smaken van de abrikoos nog frisser en subtieler maken.

Abrikozen uit Roussillon - Bonne Maman-1
Abrikozen uit Roussillon - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Abrikozen uit de Rhônevallei

De abrikozen uit Roussillon worden geoogst in een van de zonnigste streken van Frankrijk. Met 320 dagen mooi weer per jaar gaan de abrikozen blozen wanneer ze rijp zijn. Ze worden fijn gesneden en gekookt met net genoeg suiker om de zonnige aroma's tot uiting te laten komen. Dit recept boordevol fruit zal liefhebbers van abrikozenconfituur weten te bekoren. Het doet denken aan heerlijk ontbijten in het lommer om zich daarna onder te dompelen in de wervelende kleuren en geuren van lokale marktjes in de Provence.
Bekijk meer See less
Even geduld...