Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Cadeauset - Aardbeien

Cadeauset van 9 potjes.

3 recepten: Mara des Bois-aardbeien, Aardbeien en rode bessen en Aardbeien met verbena.

270g (9 X 30g e)
SKU
3608580016007
€ 24,00
Op voorraad

Deel

De aardbei, de iconische vrucht van Bonne Mamans confituren, wordt in de schijnwerpers gezet in een elegante doos met drie delicate en heerlijke recepten: Mara des Bois-aardbeien, Aardbeien en rode bessen en Aardbeien met verbena.

Meer details

Nettogewicht (in g)
270 g (9x30g)

Onderhoudstips
A nettoyer avec un chiffon doux et humide

Materialen
metaal

Afmetingen
204mm x 65mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Aantal artikelen per verpakking
9

Cadeauset - Aardbeien - Bonne Maman-1
Cadeauset - Aardbeien - Bonne Maman-2
Cadeauset - Aardbeien - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Cadeauset Aardbeien Bonne Maman

Aardbeienliefhebbers kunnen hun hart ophalen want Bonne Maman brengt drie van haar emblematische recepten samen in haar Cadeauset Aardbeien. Allereerst de bereiding van Mara des Bois-aardbeien, die de fijnproevers zal bekoren dankzij de zeer geurige en licht houtachtige noten. Ten tweede de confituur van Aardbeien en rode bessen, die wordt gekenmerkt door zijn sprankelende en zurige noten. Tot slot Aardbeien met verbena-infusie, een originele en verrassende combinatie die de zoete en fluweelzachte smaken van aardbeien combineert met de subtiele citroengeur van verbena: een reis voor de zintuigen. Recepten om te ontdekken of te herontdekken in 3 individuele potjes in deze set die helemaal draait rond aardbeien. Het poëtische en verfijnde doosje doet denken aan een kleurenwaaier en zet meteen aan tot smullen.
Bekijk meer See less
Even geduld...