Ingrediënten voor het basisdeeg
- 4 eieren
- 80 ml neutrale olie (of hazelnootolie)
Ingrediënten voor het hazelnootdeeg
- 110 ml (hazelnoot)melk
- 50 gr. suiker
- 100 gr. bloem
- 50 gr. hazelnootpoeder
- 25 gr. ongesuikerde cacao
- 1 theelepel bakpoeder
Ingrediënten voor het karameldeeg
- 3 eetlepels Bonne Maman Karamel Praliné
- 175 gr. bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 110 ml melk
Recept
Klop de eieren met de olie tot het volume verdubbeld is.
Verdeel het basisdeeg in twee delen.
Voeg de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder, de bloem en de suiker toe aan een van de twee delen. Zeef de cacao erdoor en werk af met het bakpoeder.
Voeg de melk en de Bonne Maman-karamel in het andere deel. Meng goed en werk af met de bloem en het bakpoeder.
Schep het deeg met één lepel tegelijk in een beboterde taartvorm. Wissel per lepel af tussen het ene deeg en het andere deeg.
Bak voor 50 minuten op 160°C.
Deel