Ingrediënten
- Voor de tiramisu:
- 3 eieren
- 30 g suiker
- 250 g mascarpone
- 2 el perzikenconfituur van Bonne Maman
- 4 lange vingers
- Voor de siroop:
- 4 eetlepels perzikenconfituur van Bonne Maman
- 15 cl water
- Voor de vruchtensalade:
- 4 perziken
- 2 eetlepels perzikenconfituur van Bonne Maman
- 4 glaasjes om de tiramisu in te presenteren
Bereidingswijze
1 Maak een siroop met het water en de perzikenconfituur van Bonne Maman en laat inkoken.
2 Doop de koekjes lichtjes in de siroop en leg in elke glaasje een half koekje.
3 Verdeel de helft van de perzikensla over de koekjes.
4 Scheid het eiwit van de eierdooiers.
5 Meng de eierdooiers met de perzikenconfituur van Bonne Maman en de mascarpone in een kom.
6 Klop het eiwit stijf en voeg er geleidelijk de suiker aan toe.
7 Schep het eiwit voorzichtig door het mascarponemengsel.
8 Schep een deel van het mascarponemengsel in de glaasjes. Leg hierop een half koekje en verdeel er de rest van de perzikensla over. Werk af met de rest van het mascarponemengsel.
9 Laat minimaal één uur opstijven in de koelkast.
Deel