Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 150 g blanke amandelen
  • 75 g bloem
  • 3 el maanzaad
  • 100 g boter, op kamertemperatuur
  • 150 g rietsuiker
  • 250 g room
  • 250 g ricotta
  • 4 el frambozenconfituur Bonne Maman Intense
  • 500 g verse vruchten naar keuze (aardbeien, frambozen, perziken etc.)
  • bakpapier

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de havermout 20 min wellen in 175 ml water. Hak ondertussen de amandelen fijn. Voeg ze samen met de bloem toe aan de havermout en schep goed om. Voeg de boter en rietsuiker toe en kneed tot een egaal deeg. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en vorm er een cookie van ca. 25-30 cm doorsnede van. Bak de cookie ca. 25 min in het midden van de oven tot de rand donkerbruin begint te kleuren. Laat afkoelen.

2 Klop de room stijf met de mixer en spatel de ricotta erdoor. Breek de koek in stukken, verdeel de ricottaroom en frambozenconfituur erover. Verdeel het fruit erover.

Deel
Even geduld...