Ingrediënten voor ± 30 stokken
- - 190 g bloem;
- - 125 g zeer zachte boter;
- - 70 g poedersuiker;
- - 6 cl melk op kamertemperatuur;
- - 1/2 tl vanillepoeder;
- - 3 volle eetlepels Pindapasta van Bonne Maman.
1. Doe de zachte boter en poedersuiker in een kom. Meng dit goed met een spatel.
2. Voeg de melk toe en roer tot een glad mengsel ontstaat. Zeef de bloem en voeg dit samen met de vanille toe aan het mengsel. Meng goed door.
3. Voeg vervolgens de pindapasta toe en meng tot alles volledig is opgenomen.
4. Spuit met een spuitzak met een geribbelde punt het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
5. Zet de bakplaat 30 minuten in de koelkast. Dit voorkomt dat de groeven tijdens het bakken verdwijnen.
6. Bak 10 tot 12 minuten op 180°C.
7. Haal de koekjes uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rooster voor je ze serveert.
Onze receptideeën:
Desserts_benl
Chocolade
Smeerpasta
Brownie met Bonne Maman pindapasta
Lichtmis
Desserts_benl
Smeerpasta
Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta
Chocolade
Smeerpasta
Recept: Koekjes met Pindapasta met Cacao van Bonne Maman