Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Recept : Sinterklaasstokken

Ingrediënten voor ± 30 stokken

  • - 190 g bloem;
  • - 125 g zeer zachte boter;
  • - 70 g poedersuiker;
  • - 6 cl melk op kamertemperatuur;
  • - 1/2 tl vanillepoeder;
  • - 3 volle eetlepels Pindapasta van Bonne Maman.

1. Doe de zachte boter en poedersuiker in een kom. Meng dit goed met een spatel.

2. Voeg de melk toe en roer tot een glad mengsel ontstaat. Zeef de bloem en voeg dit samen met de vanille toe aan het mengsel. Meng goed door.

3. Voeg vervolgens de pindapasta toe en meng tot alles volledig is opgenomen.

4. Spuit met een spuitzak met een geribbelde punt het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Zet de bakplaat 30 minuten in de koelkast. Dit voorkomt dat de groeven tijdens het bakken verdwijnen.

6. Bak 10 tot 12 minuten op 180°C.

7. Haal de koekjes uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rooster voor je ze serveert.

Onze receptideeën:

Desserts_benl

Chocolade

Smeerpasta

15 januari 2024

Brownie met Bonne Maman pindapasta

Lichtmis

Desserts_benl

Smeerpasta

10 januari 2024

Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta

Deel
Even geduld...